Močni igralec

Povzetek:
Močni igralec (PowerPlayer)  je vir, ki je sestavljen iz strateške igre v učilnici, spletnega spremljevalca in paketa za usposabljanje učiteljev. Igra je osredotočena na proizvajalce oblačil in ima za cilj uvedbo koncepta trajnostnega podjetništva na 12 -15 let. Materiali so na voljo v angleščini, nemščini, italijanščini, nizozemščini in poljščini.

Opis:
PowerPlayer je vir, ki je sestavljen iz strateške igre v učilnici, spletnega spremljevalca in paketa za usposabljanje učiteljev. Igra je osredotočena na proizvajalce oblačil in ima za cilj uvedbo koncepta trajnostnega podjetništva na 12 -15 let.

Učitelji iz srednje šole bodo imeli koristi od inovativnih orodij, ki jih ponuja projekt za poučevanje vprašanj v zvezi s trajnostnim podjetništvom in jih naredilo privlačnejšo za srednješolce. Paket za podporo učiteljem spodbuja “mešano učno izkušnjo” z zagotavljanjem orodij za učenje v učilnici in na računalniku. Uporablja se lahko za usmerjanje njihovega razreda skozi igro in za spodbujanje skupinske razprave. Podporni paket vsebuje tudi vse materiale in pravila, ki so potrebna za igranje igre.

Igro lahko kombiniramo tudi s servisnim učenjem, ki je metoda poučevanja, ki združuje pouk v učilnici s pomenljivo skupnostno koristjo.

Spremljevalca lahko učenci uporabljajo za pomoč pri dokončanju igre, ki temelji na učilnici, in začetek dela na nadaljnjih nalogah. Materiali so na voljo v angleščini, nemščini, italijanščini, nizozemščini in poljščini.